Sådan sælger du lettest din bolig, når du har fundet et andet drømmehus

Vi lever hele tiden under forandring og derfor ser vi også at alt omkring skal pustes til i ny og næ. Har du sat dig for at sælge din bolig, fordi du har fundet et andet hus du ønsker at bo i, så læs med videre her, for her har vi netop valgt at dykke ned i dette emne. 

Når huset huset ikke er solgt før du finder drømmeboligen

Havde du egentlig en meget fed BMW i garagen, men skulle den pludselig skiftes ud med en mere familievenlig stationcar fordi én person pludselig blev til 3? Vi har sikkert alle hørt om situationerne hvor livets begivenheder styrer hvor vi er, både i forhold til biler og huse. 

Ligesom med biler, så kan det være at du allerede fandt det første hus da du var single og levede livet med arbejde fra morgen til aften. Singlelivet holder for de flestes vedkommende ikke ved og pludselig står man og skal gå på kompromis med hvor i landet man skal bo eller værre endnu, at der slet ikke er den plads omkring sig som man skal bruge. 

I og med at det er svært at sikre sig at man har solgt huset på samme tidspunkt som man finder drømmeboligen, er der oftest tale om en form for overlap og hvordan klarer man så lige den med et huslån mere i bogen?

Find hjælp fra nogle der vurderer din situation og ikke hvad du har på bogen nu og her

Huslån kan være svære nok at få fingrene i, hvis man står i en lejet bolig og skal have hjælp til at finansiere et hus, så hvordan får man lige vinget den med banken at man lige sælger hus nummer 1 så hurtigt man kan, men samtidig gerne vil sikre at hus nummer 2 bliver det fremtidige hjem og ikke bliver solgt til anden side pludselig.

Denne problemstilling er set før og desværre er der tit noget der minder om slet ingen forståelse fra bankens side. De kigger blot på hvad du har af rådighedsbeløb og fast job og smider du allerede en del penge afsted til terminer for hus nummer 1, er der sjældent et godt rådighedsbeløb at arbejde videre på.

Hos simpel kredit vil de dog heldigvis gerne hjælpe og her har de også en forståelse for at der måske er tale om en midlertidig situation, så det egentlige rådighedsbeløb der skal kalkuleres efter, er det du vil stå med når du har solgt dit hus nummer 1.