Hvorfor ikke sælge din bolig selv?

Vi lever i en digital tidsalder, hvor nye digitale løsninger overtager mange ting i vores hverdag. Nu kan vi bestille mad uden om supermarkederne, vi kan finde overnatninger i alverdens storbyer uden om hotellerne og vi kan sælge vores gamle bil uden om bilforhandleren. Ens for alt dette er, at vi har fjernet det fordyrende mellemled. Det mellemled som forbandt os som køber og sælger, men som også skulle have en del af kagen. Hvorfor tager vi ikke det med os ud i resten af vores liv? Det kunne eksempelvis være på boligmarkedet. Hvorfor sælger vi ikke vores bolig uden mæglerne? Vi kommer her med en række udfordringer, løsninger og fordele ved selv at sælge sin bolig.

Papirarbejdet

Noget af det, som vi betaler vores mægler for at have styr på, det må siges at være papirarbejdet. Det kan virke som en uoverskuelig opgave, at have styr på købsaftaler, offentlige dokumenter, tingbog og ejendoms rapporter mm. Vi bliver næsten helt øre bare ved tanken. Men hvordan kan man så være sikker på, at alt dette går ordentligt til? Så man ikke får ballade efter? Man kan med fordel kontakte en advokat til boligsalg. En advokat hjælper dig sikkert igennem, og sørger for at intet bliver overset. Så med en advokat med speciale i boliger, behøves du ikke længere være bange for det juridiske ved et boligsalg.

Boligkøb

Markedsføringen

Det er klart, at en ejendomsmægler har et stort kundekartotek, som de kan finde en mulig køber mellem. Det har du nok ikke i dit eget netværk. Det er selvfølgelig en fordel ved ejendomsmæglerne. Men fortvivl ej! For som nævnt i indledningen, så har vi i dag oceaner af muligheder digitalt. Eksempelvis de sociale medier. Gennem de sociale medier, kan du nå ekstremt mange mennesker, hvis dine venner er gode til at dele dit opslag. Og hvorfor skulle de ikke være det? Tænk på hvis scenariet havde været omvendt. Dine venner skulle sælge en bolig. Ville du så ikke også hellere end gerne hjælpe? 

Spar tusinder af kroner

Måske det stærkeste argument af dem alle. Sælger du selv din bolig, så er der penge at spare. Rigtig mange penge. Faktisk koster en ejendomsmægler mellem 50- og 100.000,-. Det er altså ikke småpenge. Tænk på hvad du kunne få for alle de penge? Du kunne eksempelvis sætte din bolig i stand, så du dels nemmere kunne sælge den og dels få flere penge for den. Win/win.