Hvad er mit hus værd?

Hvilken type hus har du?

Hvad er mit hus værd – Alt efter om du har et rækkehus, 1-plans hus, murermestervilla eller et typehus vil du kunne se markant forskellige priser. Det skal selvfølgelig tages i afvejninger af mange andre variabler. Men der vil altid være nogle typer der er mere populære end andre. Derfor vil prisen også være højere på disse, end hvis du finder de mindre populære i udbud. Nutidens tendenser florer meget omkring miljøet. Huse af nyere dato med energimærker i den rigtige ende, ofte i 1-plan sælges i langt større grad. Vi mener derfor at dit hus vil være mere værd, såfremt førnævnte kriterier kan krydses af.

Hvad er mit hus værd

Hvilken stand er dit hus?

Det giver næsten sig selv, er dit hus i god stand og er fremtidsudsigterne for renoveringer lave, vil det også afspejles i prisen. Står badeværelserne snor lige, med en flot finish på både klinker og skabe kommer vi tættere på en høj pris end omvendt. Flotte gulve, og hårde hvidevarer fra øverste hylde samt bordplader uden alt for mange skrammer. Vigtigst af alt, så skal vinduer være energivenlige, elektriciteten være installeret korrekt og have en lang levetid. Hvad et mit hus værd? Det vil indbringe fordelagtige priser, hvis det er i god stand. Omvendt er det ikke alle købere der ønsker dette. Nogle vil gerne selv kunne forme deres hjem lige præcis som de vil. Derfor skal du bekymre dig om, hvis du ligger inde med et håndværker tilbud. Alle søger noget forskelligt. 

Hvad er mit hus værd - dårlig placering?

Hvad er mit hus værd? – det er et spørgsmål mange stiller. Et kriterie der ligger rigtig højt på købers ønskeliste er placeringen af boligen. Derfor er det vigtigt du tager det med i dine overvejelser, så du ikke bliver skuffet hvis prisen og placeringen hænger sammen. Ligger din bolig ned til vandet med flot natur, så kan du næsten være sikker på at opnå en flot pris for din bolig. Omvendt må du erkende, såfremt din bolig ligger i yderområderne af Danmark en pris der måske ikke er så fordelagtig. Skab et realistisk billede. Udfyld formularen og få 3 tilbud fra lokale ejendomsmæglere. 

Hvad er mit hus værd - småt men godt?

Priserne på boligmarkedet har nået utænkelig høje priser. Derfor kan du stadig forvente nogle rigtig gode priser, uanset om du har et lille eller stort hus. Rigtig mange købere har ikke budget til andet end, hvad man kan kalde små huse. Men det kan uden tvivl sagtens være godt! Hvad er mit hus værd – helt sikkert noget du kan bruge. Der er selvfølgelig en lang række andre ting der skal tages med i overvejelserne, men frygt ej. Du skal nok få solgt dit hus. Få byggesagkyndig køberrådgivning, og en dertilhørende rapport hvis du ønsker at købe et hus. På den måde får du alle detaljer der er relevante af vide, og et sikkert køb eller salg af din bolig.