Ejendomsmægler
vurdering

Ejendomsmægler vurdering - omdømme

Måske et af de vigtigste værktøjer er din egen sunde fornuft, og evnen til at undersøge de forskellige ejendomsmæglere. Mulighederne er rigtig mange teknologisk – sider som boligsiden.dk er en database, hvor du kan opnå relevante udmærkelser, nøgletal, postnummer og boligtype individuelle mæglere agerer med. Desuden kan du finde antal solgte boliger, kundetilfredshed, eventuelle klager og hvor hurtigt de enkelte firmaer sælger lejligheder eller huse. 

Det må siges, at der findes mange måder at få en ejendomsmægler vurdering på. Heriblandt også trustpilot og generel mund-til-mund. Din sunde fornuft og informations søgning er vejen frem til at finde den rette ejendomsmægler med bedst omdømme. 

Ejedomsmægler vurdering

UAFHÆNGIGE EJEDOMSMÆGLERE

Såfremt man vælger en uafhængig ejendomsmægler, vil man opleve en langt mere gennemsigtig og neutral behandling. Uafhængige mæglere tjener nemlig som udgangspunkt kun penge på det salær de har aftalt indbyrdes med dig. Ingen skjulte henvisningshonorarer eller lignende. Mæglere der arbejder i forbindelse med finansinstitutter, får omvendt penge hvis sælgeren benytter en af deres øvrige selskaber som f.eks. home som er ejet af Danske Bank. 

Der findes dog også en række ulemper ved at benytte sig af en uafhængig ejendomsmægler. Du kan opleve dem mindre økonomiske stabile. Undersøg derfor gerne deres økonomi, en ejendomsmælger vurdering er altid det værd i sidste ende. Derudover kan du opleve mindre trænede mæglere. Mæglere der arbejder for de større virksomheder får ofte massere kurser og uddannelse indenfor faget. 

Tag din egen vurdering. Hvad ønsker du som kunde? Sikkerhed & tryghed gennem de større virksomheder, eller mere personlig og gennemsigtig rådgivning gennem uafhængige ejendomsmæglere. 

eJEDOMSMÆGLER VURDERING - DANSK EJENDOSMÆLGERFORENING

Ejendomsmægler vurdering – hvordan vælger vi den rigtige? Først og fremmest skal man sprede sine valg ud. Tag kontakt til flere mæglere og undersøg dem enkeltvis. Konkret kan du kigge på om de er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og tage udgangspunkt i det. Er du medlem af førnævnte forening, er du bundet til en række regler og kutymer man skal følge. Dette er med til at sikre den rette kvalitet, og du som køber, sælger får den bedst mulige behandling. Mæglerne sættes ind i den relevante lovgivning mht. til forbrugere, og får løbende efteruddannelse for at holde sig så skarp som muligt. Desuden sikres det mæglerne har de rigtige forsikringer der skal haves, for at kunne indgå en succesrig handel. Nu kan du sælge dit hus med god samvittighed – kompetente flyttemænd klar og den helt rigtige ejendomsmægler.